Thursday, November 3, 2011

TimeWise niisutav-taaselustav geelmask

Sinu naha uuendamine 10 minutiga!
Mask: 
- niisutab ja täidab rakud hapnikuga, hoiab niiskust nahas;
- puhastab efektiivselt nahka ja omab rahustavat mõju;
- toidab nahka;
- muudab poorid vähem märgatavaks, vähendab kortsukesi ja pigmendilaike;
- muudab naha pringimaks ja siledamaks;
- vähendab naha stressi ja väsimuse jälgi;
- tugevdab naha kaitsebarjääri.

Põhilised koostisosad
Kastani ekstrakt (INCI Castanea sativa seedextract) – tugevdab, rahustab ja suurendab naha kaitsebarjääri, mille tulemusena nahk näeb välja noorem ja värskem. Aitab tugevdada naha kaitsefunktsioone.

Vitamiin В3 (INCI Niacinamide) – on üks vitamiini B3 põhilisi vorme – komponent, mis tugevdab naha kaitsebarjääri. See on oluline osa naha säilitamisel noorena. Tema häirumisel kaotab nahk niiskust ja on märksa vastuvõtlikum lagunemisprotsessidele. Peale selle mõjutab niatsünamiid pigmendilaikude teket. 

Acai palmi viljade ekstrakt (Euterpe olearaceafruit extract) -  võimas antioksüdant, mis neutraliseerib vabu radikaale 80 korda tugevamalt, kui rohelise tee ekstrakt

Vitamiin Е (INCI tocopheryl acetale) - antioksüdant, mis kaitseb efektiivselt  nahka vabade radikaalide eest, mis tekivad ümbritseva keskkonna mõjust (ultraviolettkiirgus, saastunud õhk, toit, ravimid ine), mis soodustavad naha enneaegset vananemist ja lagunemist. Vitamiin  soodustab ka naha siledamaks muutumist.

Taimsete ekstraktide kompleks – tagab maskile aroomi, mis suurendab meeldivat enesetunnet maski kasutamise ajal. Aroomibuketti kuuluvad kummel, lavendel, rosmariin, roosipuu ja geraanium.

Kasuta maski 2 – 3 korda nädalas, kas õhtuse niisutava kreemi asemele või 10-minutilise maskina, peale mida kasuta ülejäänud nahahooldustooteid oma tavapärases järjekorras.  Sobib kõikidele nahatüüpidele.

No comments:

Post a Comment